Oldal kiválasztása

Az OnlineStratéga Blogjában Megismered Azokat a Legfontosabb Összefüggéseket,

Amiket 2016-ban az Online Stratégiáról, Jelenlétről, Vevőszerzésről Tudnod kell

Hogyan szerezhetsz vevőket mobillal. Tegyünk rendet az útvesztőben

Üdv a Fedélzeten – vagy hogy stílusos legyek: A KEZDŐKÉPERNYŐN!

Ezt a posztot (szimbolikusan) tedd el, nyomtasd ki, keretezd be – mert ez annak a sorozatnak az első mérföldköve, ami 2016-ban egy új szintre emeli az üzletedet – bármi legyen is az.
Most, hogy mi 2016 elején arról beszélgetünk: kellene a cégednek, vállalkozásodnak, MLM-ednek egy új lökés, egy olyan “valami”, ami friss lendületet, gázfröccsöt ad neki – tudod hogy meg kell történnie. Nem működnek a régi “jól bevált dolgok”,

bővebben
    messenger_code_298978186933555

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Biográfia

Az OnlineStratéga-rendszer és az App Akadémia alapítója

2003 óta dolgozik marketinggel, online marketinggel. A legismertebb weboldal motorokkal, hírlevélküldő rendszerekkel épített fel stratégiákat. Az egyik legsokoldalúbb CRM rendszert használja a mai napig.

2010 óta a közösségi médiát is részleteiben elemzi. Az utolsó 3 évben intenzíven az amerikai online piacról szerzett be termékeket, tudást, és lépett közvetlen kapcsolatba a vezető online marketing cégekkel, trendmeghatározó szereplőkkel, fejlesztőkkel annak érdekében, hogy első kézből és leggyorsabban tudjon szelektálni. CSAK olyan termékeket, és szolgáltatásokat akar behozni a magyar online térbe, amik nem szenvednek az “ez ott biztos működik – de nálunk nem fog soha” szindrómában.

Heti gyakorisággal keresi, teszteli, tanulja és vásárolja meg azokat a program-licenceket, amik a fenti feltételeknek eleget tesznek. 2016 első felében azokat a rendszereket, szoftvereket és azok magyarországi licenceit szerezte meg, amivel a legforradalmibb technológiák segítségével tudnak az ügyfelei vevőket szerezni itthon. Ilyenek az Instant Konverzió Varázsló FB Edition vagy a VIDEO NINJA Marketingfilmek és a saját Mobil Applikáció.

Ezekből állít össze komplex bevételszerző rendszereket kis és közepes cégeknek, vállalkozóknak, hálózatépítőknek specializáltan az adott vállalkozás üzleti modelljéhez szinkronizálva.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés