Oldal kiválasztása
Az Onlinestratéga, Mobilstratéga és minden jövőben létrehozott online projekt – és a cégként mögöttük álló Kara.O.K. Multimédia Kiadó bt, (a továbbiakban: Cég, Mi) a termékeink szolgáltatásaink digitális és mobil megoldásaink használata esetén a Megrendelőinknek nem garantálunk semmiféle eredményt, üzleti sikert, bevételt. Nem keltjük azt az illúziót, hogy bármelyik termékünk, szolgáltatásunk a Megrendelő minden vevő és/vagy bevétel szerzési problémáját garantáltan megoldja, üzleti sikereit biztosítja.

Az általunk fejlesztett, installált, létrehozott eszközeinkkel elérhető (Interaktív Virtuális Asszisztens, Online Birodalom, App Akadémia, Ügyfélmágnes App, Business Class App, Instant Konverzió Varázsló, Instant Konverzió Varázsló FB Edition, Video Ninja Marketing Filmek – és minden jövőben létrehozott, fejlesztett tartalom, program, alkalmazás és online termék, vagy szolgáltatás) konverziók, eredmények, sikerek nagyban függenek a mögöttes / hozzájuk rendelt termék, szolgáltatás, koncepció minőségétől, egyediségétől, piaci helyzetétől, az adott iparág sajátságaitól, az adott cég hitelességétől, esetleges előző üzleti sikereitől, kudarcaitól. Továbbá a megrendelt, kifejlesztett eszközök használata és azok célzott marketingje, promótálása nagyban befolyásolja az általuk hozott eredményeket, konverziókat, bevételeket.

Ugyanakkor megteszünk mindent a közös munka, előkészítés, és fejlesztés során, hogy a lehető legnagyobb hasznot, konverziót, vagy üzleti sikert érjük el a fejlesztett, létrehozott termékekkel, szolgáltatásokkal, tartalmakkal. A remélt és tervezett sikerek elmaradásáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Minden megrendelőnk elolvassa elfogadja és tudomásul veszi a fenti nyilatkozatot. A szolgáltatásaink és termékeink megrendelésének feltétele a jelen nyilatkozat elolvasása, megértése, és tudomásul vétele.

Legutolsó frissítés: 2016.07.02.