Oldal kiválasztása
Tipp a QR kódok okos használatához:
a QR kódokban nagyon sok marketing kampány anyaga + promója lehet benne. A baj akkor van, amikor (és remélhetőleg a cikk elolvasása után még a kampány előtt olvasod ezt) a kampánynak vége, de a nyomtatott anyagok még kint/akárhol vannak – ergo lehet belőle kellemetlenség, ha a vevőid bejönnek egy már NEM érvényes akció QR kódjával.
A Megoldás a következő:

1. A kampányod elkészül (weboldalak, emailek, sales oldalak, fizetős modulok, …. + ami neked kell)
2. A kezdőoldal elé MINDIG teszel egy Átdobó oldalt = az angol szakirodalom Redir – mi egyszerűen: RADIR oldalnak hívjuk 🙂
2/b) ami 3-5 mp múlva átvezet a valódi kampány start oldalra.

A QR kódba EZT a RADIR oldalt kell belekódolni.
Ennek köszönhetően, minden aktuális kampányod simán és hibamentesen lefut, és minden élő embert odavisz az aktuális kampány kezdő oldalára, aki bárhol, bármikor beolvassa az elérhető QR kódodat.
Az átirányítás elintézi minden alkalommal, hogy a megfelelő oldalon landoljanak az érdeklődőid.
**** a RADIR oldal egy teljesen üres weboldal, amit 2 perc alatt létre tudsz hozni te is (igen, TE IS) az (és annyi) a dolga, hogy elmond egy általános mondatot:

“Pár másodperc múlva átirányítunk a kampány / ajánlat / promóció / akármi … oldalára”
vagy
“Az oldal töltődik – türelmedet kérjük”
+ beállítod a 3-5 mp-s átirányítást a MEGFELELŐ kampány oldalra
… és ENNYI!

Tehát akármikor, akármelyik lapba, kocsi szélvédőre, 7-es busz oldalára névjegykártyára teszel fel egy dinamikus QR kódot, semmi gondod nem lesz a kampány promócióddal. CSAK egy oldal linket kell beállítanod – ami általában 3 kattintás – és az idők végezetéig használhatsz névjegykártyát, óriásplakátot, 7-es buszt, szórólapot, okosóraképernyőt, pólót, kocsi matricát ….

MobilStratéga Tippjei

Ha többet is meg akarsz tudni a mobil appokban rejlő üzleti aranybányáról olvasd be ezt a QR kódot.

qrcode1

Mentés

Mentés