Oldal kiválasztása

Miről Veheted Ezt Észre, és Miért Kell Rájuk Figyelned?

Nézd meg ezt a 6 perces videót, hogy értsd pontosan, miért fontos figyelned erre a változásra

Amióta megmutatták ezt a videót, nincs nap, hogy ne nézném meg. Ajánlom Neked is. Duplán.
Az első ok: “AHOGY” az ember előad – vagy inkább elmesél, figyelj mindenre, miközben harmadszor is megnézed 🙂 érdemes.
A második ok (és ez a legfontosabb): AMIT elmond. Egyszerűen, világosan, kristálytisztán. A legszexibb benne, hogy mindenre mindenkire, és minden üzletre úgy igaz, ahogy mondja – még csak asszociálni sem kell órákat, hogy “… és ez hogyan vonatkozik rám, az én üzletemre?”.

Folyamatos a generációváltás (ami amúgy annyira kézenfekvő, és szükségszerű), ami naponta zajlik körülöttünk, és te is a része vagy. Ez olyan, mint egy árhullám – mint egy cunami. Te csak hiszed, hogy egyáltalán kimaradhatsz belőle. Elég nagy az esélye, hogy te is üzengetsz a Messengerrel, használod a Skype-ot, válogatsz az emotikonok között (tudod: ők a Smiley-k és midnenféle más – de NEM Pokémon).

Miután megnézted, gondold végig, hogy Te hol tudod a üzletedben használni – Neked hol tud a legtöbbet segíteni ez a technika azokon a dolgaidon, amikkel éppen el vagy akadva. Vagy ha minden megy, akkor ami Nálad szűk keresztmetszet, az hogyan oldható meg. Jó hír, hogy ez azt is jelenti, hogy már felnőtt = fizetőképes lett ez a generáció. Általában fogalmaztam, lehet hogy pont a te termékedhez még “értek hozzá” de a folyamatot látod / érzed / tapasztalod te is. Nekik MÁSOK a szokásaik, MÁSHOL találod meg őket, és MÁST kell nekik mondani, hogy VEGYENEK. Egy a régi = nekik is van pénzük, amit VALAHOL, VALAKINÉL elköltenek.

Ezt tudod vastagon kihasználni – amíg a konkurenciád nem látja ugyanezt meg, és nem ő lép ELŐSZÖR. Ehhez néha kellenek új eszközök is, mert a Facebookra még te sem tudsz korlátlan számban faxot küldeni 😉

Láttad a poszt fejlécképéről (is) hogy a közösségi média nagyon domináns náluk = ezen lógnak egész nap! Ennek következtében AMIT LÁTNAK – arról tudnak. 3 fontos dolgod / fókuszod van:

  1. Itt kell hogy legyél
  2. Olyat kell, hogy mutass, amiért RÁD figyelnek
  3. Olyat kell hogy mondj, amire reagálnak is = vásárolnak

A teljes online rendszerért, ami stratégiai oldalról szerel fel téged a nyerő eszközökkel Kattints IDE.