Oldal kiválasztása

Hogyan Járasd Csúcsra az Online Stratégia 3 Alappillérét?

Elérés – Konverzió – Eladás

Ha a videót megnézted, akkor tedd fel magadnak a következő kérdéseket:

  1. Mivel / hogyan / milyen csatornán / mennyiért / mekkora hatásfokkal generálsz forgalmat az online felületeidre?
  2. Akik megérkeznek ODA, mekkora %-ban teszik meg, amit el akarsz érni hogy megtegyenek?
    b) kérdés: meg van-e a pontos sorrend/ folyamat, hogy mit tegyenek – és ezt MIÉRT tegyék meg?
  3. Akik meg is tették ezt, azokból a rendszer, (egy FB oldal, egy kampány ajánlat, az értékesítők, te, vagy egy varázsvessző) milyen jól (mekkora hatásfokkal) tud vevőt csinálni?
  4. Ha ezek a válaszok meg vannak, fordítsd át őket a számok nyelvére. Valahogy így:

“1000 kiküldött email > 53 kattintás+Weboldalra érkezés > 8 kampány ajánlatra kattintás > 4 a “MOST KÉREM” gombra kattintás > 3 Fizetett.”

Ebben a példában 1000/53/8/4/3 az online értékesítés konverziós folyamata. Sok mindent ki lehet számolni belőle – majd megnézed, ha kedved tartja (bár ez “csak” egy példa) de ami most nekünk a lényeg belőle:

Az online marketing egyik nagy csodája a MÉRHETŐSÉG! Tehát – ha és a mennyiben – a rendszered jól van összedrótozva a megfelelő keretrendszert használva, minden fontos ponton tudsz mérni! Miért fontos ez? Mert “ha MÉRNI is TUDOD, akkor VÁLTOZTATNI is TUDSZ rajta!” Ez az igazi Joker az online marketingben az online rendszerekben.

Itt a fenti példa : használd most ezt arra, hogy megfigyeld, bármely két szomszédos szám (=alias konverziós pont) között mekkora a %-os különbség. Ez a konverziód – egy %-ban kifejezett szám, ami megmutatja, hogy a pont előtt lévő emberek közül hányan teszik meg azt a lépést, amit szeretnél hogy megtegyenek. Ha a különbség nagy, akkor az a dolgod, (vagy a céged marketingesének) hogy ezen a számon javítson.

(*** csak a matek kedvéért: A > B a két szám. A képlet a következő: “B/A*100” – és ez már a %-os érték. PL: a végét nézve: a 4 Kérem gombra kattintóból 3 vásárolt is: 3/4*100: 75%.)

Ezeket a számokat kell nézned folyamatosan miközben azon dolgozol, hogy a rossz számokat hozó konverziós pontokat megemeld. Tehát: “Mit kell máshogy írnom az emailekben, hogy 1000 kiküldésből többen kattintsanak 53-nál?” (vagy: Mikor kell kiküldenem, hogy többen kattintsanak rá?) Ez csak két példa. Rossz hír: NINCS tuti KÉPLET a megoldásra. Sok benne az iparági, termékfüggő ismeretlen, vagy változó – akár még TE is benne vagy ebben a sorban.
Jó hír: Mindenkinek meg van a rászabható képlet + eszköztár, ami az online világban 2016-ban elérhető és a legmodernebb technikákkal hozza ki a legjobb konverziókat  TE értékesítési csatornádból is.

Ha láttad a saját számaidat, és nem azok, amikre gondoltál, vagy markánsan alatta vannak azoknak, vagy a mi még rosszabb, 3szor számoltad ki (és elemet is cseréltél a kalkulátorodban) mert azt hitted félrecsúszott valami, akkor JÓ HÍREM VAN:

Karnyújtásnyira (vagy stílusosan pár kattintásnyira) van a megoldásod. Azontúl hogy idei (2016-04) világújdonság és szabadalom a működése alatt minden várakozást felülmúltak a konverziós számai. Az Instant Konverzió Varázsló FB Edition rendszere minden eddiginél jobb eredménnyel tudja a látogatóidat, érdeklődőkké, azokat pedig vevőkké konvertálni. A folyamat ugyanaz mint idáig, csak a bennük lévő számok lesznek egészen mások.

Kattints a lenti képre, hogy megtudd a további részleteket a rendszerről, és arról, hogyan szerezz magadnak egy ilyen “üzleti rakétát”, amivel minden eddiginél látványosabban fog emelkedni a bevételed 2016-ban.

Attiention_stockEX

Mentés