Oldal kiválasztása

Mennyivel másabb eredményeket kapsz, ha más ponton és módon szállsz be egy értékesítési csatornába?

Látlelet az online üzleti modellről. Jelentés a “motorháztető alól”

Forgassunk le egy rövid jelentet, hogy lásd a példát – ráadásul rögtön 2 verzióban:

1. Jelenet.

Szereplők:
Te: üzletépítő /értékesítő
Ismerősöd: magyar átlagember, akinek magyar átlagproblémái vannak.
Helyszín: hétköznap, nap közben – munka közben, vagy épp a gyerekekért rohangászva

Ismerősöd telefonja megcsörren – a másik végén te vagy. Nyilván – mint mindenki – te sem tudhatod, hogy épp mit csinál, és épp mi jár a fejében. Te (mert hogy ez a dolgod) el kezded tolni neki a szokásos meghívó sablont, mire az esetek 98%-ban lepattint, elhajt. (Lehet, hogy TE ugyanezt teszed hasonló helyzetben).

Éppen rohan egyik hivatalból a másikba, egyik “sorsdöntő tárgyalásról” a másikra – és CSAK az az egy dolog jár a fejében, hogy ez az UTOLSÓ szalmaszála, hogy megoldja a legégetőbb problémáját. Éppen ezért ez fontos: ez az elhajtás NEM neked szól, NEM az ismeretségetekre mond nemet, NEM is feltétlenül arra amit mondtál (mert lehet, hogy föl sem dolgozta, annyira tele volt a feje a dolgaival). De a lényegen ez nem változtat: a storynak itt vége van, az ő nevét már ki is húzhatod a listádról – mindegy mennyire bíztál benne, mert TUDOD, hogy  szarban van, és biztos kell neki valami megoldás.

2. Jelenet

Szereplők: ugyanazok…
Helyszín: este az ismerősöd PC-je előtt – derékig az emailjei között.

Ismerősöd beül a gép elé – már egész héten ezt tervezte: Ma MINDENKÉPP MEGOLDÁST KELL TALÁLNIA arra a problémára, hogy hogyan szerezzen X százezer Ft-ot 2 hónap leforgása alatt – bárhonnan.

“Bármivel, bárhonnan” Ezzel a jelszóval ül le a gép elé és 8-tól éjfélig össze akar írni legalább 10-15 különböző megoldást, ötletet, alternatívát, amik közül a hétvégén választ egyet. Meglátja az emailek között a tiédet, “Hogyan szerezzünk /szereztem X százezer Ft-ot 2 hónap leforgása alatt egy teljesen új módszerrel?” címmel.

Szerinted rá fog kattintani? Szerinted el fogja olvasni FIGYELMESEN? (akár közben a szobaajtót is becsukja, a telót is kikapcsolja, nehogy valami elvigye a figyelmét róla…). Szerinted az is lehet, hogy rád ír, rád csörög, hogy ő most erről azonnal többet akar megtudni?
****

Eddig a történet.Szerinted, melyik esetben nagyobb az esélyed? Melyik esetben van egyáltalán esélyed úgy összefoglalni a projektedet, hogy meg is hallgassa, fel is dolgozza, és akár azonosulni is tudjon vele?

Ennyire fontos, hogy milyen eszközökhöz nyúlsz, azokkal mikor mit és hogyan csinálsz. “CSAK” az múlik rajta, hogy eljutsz-e hozzá – egészen belülre? Még csak nem is az agyába, hanem a szívébe. Amikor annyira el tudod találni a fájdalmát, a kilátástalanságát, rémálmait, hogy egyszerűen nem tudja abbahagyni az olvasást.

Ez már szinte “Bestseller” kategória. DE van egy igazság: senki (szó szerint: SENKI) nem lesz Bestseller író azonnal. Akárki akármit is mond. Ez egy szakma – gondolom nem mondtam újat. DE: mint minden más szakmát, ezt is meg tudod tanulni.

Vagy ami még ennél is jobb:

  • Miközben tanulod,
  • .. és azután is, a gyakorlatban vannak azok a legújabb, és legjobb hatásfokú eszközök, amikkel ezek az új ismereteid még jobban teljesítenek majd. A rendszerek minden olyan trendet ismernek és pofátlanul ki is használnak, amit a szakma 2016-ban.

Ma arra a 3 alappillérre épül fel az online kapcsolattartás, eladás, vevőszerzés, amit a termékkörünkbe is beépítettünk. Láttad már őket, hallottál már tőlem róla:

  1. Váltás az alig működő hírlevélküldő rendszerekről – egy jobb hatékonyságú “bármire”
  2. a videók megosztási arányának/megtekintésének növekedése
  3. a mobiltelefonok használatának nagyságrendi emelkedése

Legjobb, ha MOST megnézed, melyik megoldásunk hova tud téged elvinni. Kattints a fenti linkek közül azokra, amikről tudod, hogy MEGOLDJÁK az előtted álló problémákat. Nézd meg az oldalakon található videó(ka)t, olvass bele a részletekbe – vagy Kattints a felugró ablakban lévő opcióra = közvetlenül, első kézből és VEGYTISZTÁN megkapod azokat a specifikus információkat, amik töményen kompakt módon összefoglalva CSAK arra az eszköztárra jellemző.

Ha kérdésed van, írhatsz a Hozzászólásban, ha tetszett, OSZD meg a barátaiddal, ismerőseiddel.